Sonbahar – Kış Pijama Takımı Modelleri Neler?

Sonbahar – Kış Pijama Takımı Modelleri Neler?

Yapraklar sarardı ve dökülmeye başladı. Havalar soğudu. Artık markete gittiğimizde o tatlı balkabaklarını görüyoruz. Sonbahar geldi değil mi? Havalar soğudukça evimizde daha çok zaman geçiriyoruz. Hele de pandemi sürecinin başından beri evde hoş vakit geçirmeyi öğrendik. Evde hoş bir vakit geçirirken rahat ve şık olmayı da istemez misiniz? Bunu kim istemez ki! Komşunuz kapıyı çaldığında ya da ev sakinleri karşısında şık bir pijama takımı giymek moral kaynağı olabilir. Şimdi Yeni Sezon Sonbahar – Kış pijama takım modelleri neler? diye sorar gibisiniz. Bu yılın son moda ev giyim ürünleri sizin için inceledik. Beğeneceğiniz bolca örnek topladık.

Öncelikle evde giyineceğiniz bir giyisi alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsedelim. Pijama takımları genellikle 2 veya 3 parçadır. Pijama altı, üstü ve sabahlık şeklinde. Kadın pijama takımı alırken bunlara mutlaka dikkat edin. Gece uykunuzdan uyanıp yatağınızdan kalkmanız gerekirse sabahlık ya da röpteşambır kullanmanız soğuk almanızı engelleyecektir. Aynı zamanda şıklık bir bütünlükten oluşur.  Bu bütünlüğü sağlamaya çalışın.

Sonbahar ve kış aylarında hangi kumaşı tercih etmeliyim diyorsanız. Bu tercih sizin vücut ısınıza ve evinizin ısısına bağlı. Eviniz yeterince sıcak oluyorsa bambu kumaş ya da pamuklu kumaştan hazırlanmış sonbahar – kış için ev giyim ürünleri giyinebilirsiniz. Size bunun için birkaç örnek sunabiliriz.

 

Kız Çocuk Pijama Takımı Önerileri

Kız çocuklar için Pikidor, HMD Underwear, Eros, Miksibaby, Türen ve Anıt lingerie adlı markalarının harika takımları var. HMD Underwear ürünleri arasında en çok ön kısmı desenli pijamalar satın alınmakta. Kız çocuklar bolca renk ve desen arasında istediğini rahatça seçip satın alabilirler. Yazlık takımların yanı sıra kışlık kız çocuk pijama takımları da onların severek giyeceği modellerden oluşmakta. Gökkuşağı ve animasyon karakterlerinin görsellerinin olduğu rahat ve esnek pijama takımları kız çocuklarının da rahat uyku deneyimlerini destekler.

 

Erkek Çocuk Pijama Takımı Önerileri

Erkek çocuklar için Pikidor, HMD Underwear, Eros, Miksibaby, Türen ve Anıt lingerie adlı markalarının birbirinden şık erkek çocuk pijama takımları var. Erkek çocuklar için bolca renk ve desen arasında istediğinizi rahatça seçip satın alabilirsiniz. Çizgi film karakterlerinin görsellerini içeren erkek çocuk ev giyim takımları çocuklarımızın evde eğlenceli ve rahat vakit geçirmesini sağlayacaktır. Erkek çocukları kız çocuklarına göre daha hareketlidir. Sonbahar-Kış yeni sezon pijama takım modelleri erkek çocuklarının hareketli olma özelliğini ve vücut yapısı dikkate alınarak üretilmiştir. Çocukların ev içindeki konforu en yüksek düzeyde olacak şekilde kalıplar hazırlanıp kumaşlar seçilmiştir. Pikidor dinazor desenli erkek çocuk pijama takımları, erkek çocukların en sevdiği kışlık pijama takımları arasında yerini aldı.  

Son olarak eğer çocuğunuz uyurken kalın polar ya da içi elyaflı uyku tulumlarından giyiniyorsa. Uyku tulumunun içine giyeceği pijama takımı terlemeyi önleyecek kumaşlardan tercih edilmeli.  

 

Kadın Kışlık Pijama Takımı Modası

Kaliteden vazgeçmeyen kadınlar, A’dan Z’ye kullandıkları her parçanın şık ve aynı zamanda da kaliteli olmasına dikkat ederler. Kendi tarzlarını yansıtacak ürünler alırlar. Kaliteli ürünler, dayanıklı ve estetiktir. Kadınlar gün içinde asil ve şık olmak isterler. Bu özen ve bakım ev içinde de devam eder. Kadınlardaki şık olma isteği sokakta, işte, okulda ve evde dahi devam eder. Giyimine özen gösteren kadınlar başarının sırrını kendilerini önemsemekte buluyorlar.

Gelelim kadın ev giyim modasına. Ev giyim modasında son zamanlarda şeker renkleri ve soft renkler revaçta. Ekose desenler, gipürlü pamuklu pijama takımları, yumuşacık polar pijama takımları, sabahlıklar, puantiye desenli takımlar, kadife kumaşlı şık takımlar, lohusa pijamaları ve daha birçok modelde sonbahar-kış kadın pijama takımı kadınların ilgisini çekmekte.

Önden düğmeli uzun kollu saten pijama takımları yıllardır trendlerde. Bu modeli farklı kumaş türleri ile çeşitlendiren üretici markalar. Büyük yaprak desenli kumaşlardan, minik çiçek desenli kumaşlara, kareli kumaşlar ve daha birçok desende üretmekte. Sadelikten yana olanlar için desensiz fakat ön kısmı baskılı pijama takımları da ideal olabilir. Mesela Monamise markasının Kadın Tarçın Uzun Kollu Pijama Takımı geç kadınların sıklıkla giydiği trend modeller arasında.

Kadınlar için tasarlanan sonbahar-kış kadın pijama takımları seçenek bakımından oldukça zengin. Kadın Kırmızı İnterlok Pamuklu Ekose Gömlek Yaka Önden Düğmeli Pijama  her yıl özellikle kış aylarında en çok tercih edilen model oldu. Bu konuda Eros markası bolca model barındıran koleksiyonlar üretmiş. Bunlar arasında hangisini seçeceğinizi şaşırabilirsiniz. Karı koca, anne-çocuk, anne-kız gibi kombin pijamalar günün daha eğlenceli geçmesini sağlayabilir.

Web sitemizde kadınlar için yüzlerce kışlık takımlar yer almakta. İstediğiniz modeli hızlıca seçeceğinizden eminiz.

 

Erkek Pijama Takımı Modası

Erkekler evde rahat zaman geçirmek için spor pijamalar tercih ediyor. Dışarıda yorgun geçen günün ardından evde konforlu ve rahat olmak erkekler için büyük ihtiyaç.  Günün yorgunluğunu evinde ailesi ile atmak isteyen erkekler için birbirinden şık erkek pijama takımları üretiliyor. Peki erkekler en çok hangi erkek ev giyim modellerini beğeniyor?

Özellikle gri uzun kollu erkek pijama takımları ve alt pijama takımları erkeklerin ev rahatlığı açısından en çok tercih ettikleri ürünler oluyor. Erkekler her fırsatta spor ve rahat giyinmek istiyorlar. Altta gri ya da siyah bir alt eşofman altı ya da alt pijama ve üstte siyah ya da beyaz tişört erkeklerin sıkça kullandığı kombinler arasında yer alıyor. Erkekler için önereceğimiz trend markalar ise Eros, Cacharel pijama takımları olabilir. Özellikler bu markaların ürünleri hem kalite ve fiyat avantajları bakımından sizi fazlasıyla memnun edecek olan ürünlerdendir. Uzun yıllar rahatça giyebileceğiniz erkek pijama takımlarını online olarak sipariş vererek temin etmenizde mümkün.

 

Etiketler: blog yazısı
Kasım 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR