Bebek Hastane Çıkışı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Bebek Hastane Çıkışı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Bebek bekleyen anne babalar için nihayet o mutlu gün yaklaştığında bebeğin doğumundan sonra kullanmak için önceden hazırlık yapmaları gerekmektedir.

Doğuma az bir süre kala mutlaka bebek hastane çıkışı hazırlığı yapılması gerekmektedir. Özellikle her an doğum yapabilme riskine karşılık yapılan bu hazırlık sayesinde bebeğinizi kucağınıza alınca daha da rahatlayacak ve bebeğin daha huzurlu bir şekilde dünyaya gelmesini sağlamış olacaksınız. Sizde bu süreçte rahat bir nefes alacaksınız.

Bebeğini dünyaya gelmeden önce ve dünyaya geldikten sonrası için bir, takım hazırlıklar mutlaka yapılmalıdır. Öncelikle bir çanta hazırlamanız gerekmektedir. Bu çantaya bebeğinizin doğumundan kullanacağınız kıyafetleri ve gereken malzemeleri koymalısınız. Bunun dışında bebek hastane çıkışları da hazırlık sürecinde önemlidir. Bu yazımızda sizlere bebek hastane çıkışları satın alınırken nelere dikkat edilmeli? Sorusunu sizlere açıklayacağız.

 

Bebek Hastane Çıkışı Nedir?

 

Bebeğinizin doğumu nihayet yaklaştı, doğumunuzu ister sezaryen olarak ister normal bir doğum yapın, ne olursa olsun, yeni doğan bebekler için özel olarak tasarlanmış hastane çıkışı seti doğum sonrası için en önemli yardımcılarınız arasında yer almaktadır.

Bebek çıkış setleri ayrı bir set halinde satılan ve bu bebek hastane çıkışı setleri sayesinde ayrı ayrı pek çok parçayı bir araya getirmenize gerek kalmamaktadır. Bebeğinizin cinsiyetine göre kız bebek ve erkek bebek için farklı olarak tasarlanan modelleri bulunan ve tercih edebileceğiniz gibi unisex modelleri tercih edilen ürünler arasında bulunmaktadır.

Hastane çıkış setlerinin içinde bulunanlar zıbın, yelek, çıt çıtlı body, eldiven, bere, çorap. önlük ve battaniye, bulunmaktadır. Her biri birbiriyle uyumlu parçalardan oluşan hastane çıkışı seti sayesinde yeni doğan bebeğiniz rahat bir giyime kavuşur.

 

Bebek Hastane Çıkışı Avantajları

 

Doğumdan sonra bebek hastane çıkışının büyük avantajları da vardır. Bu sayede hazır olarak alınan bu set sayesinde her biri ayrı parçalara para ödemek zorunda kalmayıp daha uygun bir fiyata hastane çıkış seti alarak bu parçalara ödeyeceğiniz parayı da bir nebze kısmış olursunuz.

Bunun yanı sıra içinde bulunan giyecekler her biri aynı olup takım şeklinde bebeğinizin şık görünmesini de sağlayabilirsiniz. Bu nedenle bebek hastane çıkışı setleri anne adayları için önemli bir kolaylık sağlamaktadır.

Bu şekilde bebeğiniz ve kendiniz için özel olarak hazırladığınız doğum çantasına pek çok farklı giyeceği yerleştirmenize gerek kalmadan hastane çıkışı setlerinde bebeğinizin ihtiyaç duyduğu bütün giyim parçalarında da olduğu için tek seferde bütün giyecekleri tek bir parça halinde karşılayabilir, bu şekilde kolaylık sağlayabilirsiniz.

Eğer bebek hastane çıkışı alacaksanız mutlaka iki tane almanızı tavsiye ederiz, çünkü bebek hastane çıkışları bahsettiğimiz gibi uygun fiyatla, içinde birden fazla parça barındırmaktadır. Tek tek bir parçaya ödeyeceğiniz ücreti bu şekilde iki hastane çıkış setine ayırmanız en mantıklısı olacaktır.

 

Bebek Hastane Çıkışı Kız Bebekler İçin

 

Bebek hastane çıkış seti bilindiği üzere zengin bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu nedenle bu kadar zengin ürün çeşidi içinden kendi bebeğinize istenilen ürünü seçmek sizin için zor olabilir. Bu yazımızda sizlere kız bebek hastane çıkışı seçmenin birtakım yollarını göstereceğiz. Öncelikle bebek hastane çıkışı seçmek için elinizde birkaç tane anahtar bulunuyor. Eğer bebeğiniz bir yeni doğan ve kız bebeği ise ve hastane çıkış setini de bebeğinizin cinsiyetine göre seçmeye karar verdiyseniz işiniz daha kolaylaşır.

Çünkü kız bebekler için tasarlanan hastane çıkışı setleri genel olarak pembe ve pembe tonlarında tasarlanmaktadır. Giyim parçalarının üzerine baktığımız zaman genelde pembe tonlarını görmekteyiz.

Fakat pembe ve pembe tonlarını sevmiyor ve farklı bir renk seçmeyi düşünüyorsanız sarı veya bej renkleri de sizler için tasarlanan hastane çıkışı setlerini de tercih edebilirsiniz.

Kız bebekler için tasarlanan hastane çıkışı setleri için bere dışında ufak da bir saç bandı eklenmektedir. Eğer uzun saçları varsa bebeğinize bu saç bandını da takabilirsiniz. Bunun yanı sıra hem kız bebekler için hem de erkek bebekler için özel olarak hazırlanan hastane çıkışlarında bulunan şapka, eldiven ve çorapları hastaneden eve giderken minik bebeğinizin üşümemesi için onlara yardımcı olacaktır.

Bebeğiniz için seçmiş olduğunuz hastane çıkışı sayesinde kızınız dünyaya şık bir şekilde gözlerini açacak.

 

Bebek Hastane Çıkışı Erkek Bebekler İçin

 

Bebeğinizin erkek olduğunu öğrendiğiniz zaman o andan itibaren alışveriş yapmaya başlarsınız. Eğer birazcık da olsa mağazaları gezdiğinizde erkek bebek hastane çıkış seti için , çok fazla alternatif olmadığının farkına varmışsınızdır. Erkek bebekler için tasarlanan bebek hastane çıkışı setleri genellikle mavi ve mavi tonlarında tasarlanmaktadır. Aynı zamanda düz renklerini de bulabileceğiniz gibi süslü olanlarını da tercih edebilirsiniz.

Erkek bebekler için tasarlanan hastane çıkışı setleri daha çok desenli olarak üretilmektedir. Bu desenler genelde yelkenli, çıpa, uçak veya arabalar olmaktadır. Bunun yanı sıra daha şık görünmeye yol açan papyonlu hastane çıkışı setlerini de tercih edilenler arasında yer almaktadır.

 

Eğer babası bebeğinin daha şimdiden büyük bir takım taraftarı olarak yetiştirmek isterse taraftar hastane çıkışı setlerini tercih edebilirsiniz. Taraftar hastane takım setleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor olmak üzere farklı farklı seçenekleri de barındırmaktadır.

Eğer, cinsiyete göre bir hastane çıkışı seti tercih etmek istemiyorsanız unisex bebek hastane çıkışı setleri arasından da çok şık ürünler bulabilirsiniz.

Bilindiği üzere Unisex bebek hastane çıkışı setleri genellikle beyaz ve beyaza eşlik eden gri, krem gibi az bir renk seçeneği kullanılarak tasarlanmaktadır. Unisex bebek hastane çıkışı setleri arasında cinsiyeti temsil etmeyen pastel tonlardaki açık renkli setleri de mağazalarda bulabilirsiniz.

Bu şekilde yeni doğan oğlunuz için hastane çıkış setiyle ziyaretinize gelenleri şık bir şekilde karşılayabilirsiniz.

 

Bebek Hastane Çıkış Seti İçin Nelere Dikkat Edilmeli

 

Bebek hastane çıkış setleri seçiminin yanı sıra dünyaya gözlerini yeni açan bebeğiniz için bebek hastane çıkışı almadan önce mutlaka dikkat etmeniz gereken birkaç önemli husus bulunmaktadır. Öncelikle hastane çıkışı seti almadan önce ürünün kumaş kalitesinin maksimum düzeyde olmasına özen gösteriniz. Bunun nedeni bebeğinizin teninin bu giysilere temas ediyor olmasıdır.

Daha çok bebeğinizin tenini tahriş etmeyen aynı zamanda ona zarar vermeyen ve içinde de insan sağlığına zararlı kanserojen madde bulunmayan kumaşlardan tasarlanmış olması en önemli kriterler arasında yer almaktadır. Bebek hastane çıkış seti seçerken mutlaka %100 pamuk olmasına da özen gösteriniz.

Bu konuda en iyi markalardan biri de Andy Wawa ‘dır. Hem ürün kalitesi hem de fiyat avantajı bakımından değerlendirmeniz de fayda olduğunu söyleyebiliriz.

 

Bebeğinize hastane çıkışı seti seçerken doğum yapacağınız mevsimi de göz önünde bulundurmalısınız Bebeğiniz eğer yaz mevsiminde doğacaksa onu terletmeyen fakat vücut ısısını koruyacak kumaşlar ile tasarlanmış olan ürünleri seçmeniz bebek sağlığı açısından büyük bir önem taşınmaktadır. Eğer, bebeğiniz kışın dünyaya gelmesini planlıyorsanız onun üşümesini engelleyecek bir ürün seçmeniz gerekmektedir.

Bebek hastane çıkışı setlerinin arasında hırka da yer almaktadır. Bu nedenle bu tür hastane çıkış setlerini seçmeden önce bebeğinizi var olan oda ısısına göre de giydirebilirsiniz. Organik kumaş kullanılarak tasarlanmış hastane çıkış setlerini tercih etmenizde büyük bir fayda olduğunu da bilmeniz gerekmektedir.

Etiketler: bebek giyim
Nisan 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR